De politie in Melbourne heeft een drone onderschept die naar verluidt smokkelwaar in een gevangenis in Melbourne, Australië probeerde te smokkelen.

Volgens lokale authoriteiten is dit de eerste keer dat een op afstandbestuurbaar vliegtuig gebruikt wordt om een Australische gevangenis binnen te dringen. Na het ontvangen van een tip over een gespot vliegtuigje in de buurt van de gevangenis werden agenten geleid naar het Metropolitan Remand Centre in Ravenhall, 22 kilometer ten westen van Melbourne. Op de plaats van bestemming troffen de agenten een man en een vrouw aan die op het moment van aankomst een quadcopter aan het besturen waren. De 28-jarige man is aangehouden vanwege bezit van drugs en de poging om verboden waar de gevangenis in te smokkelen. drones-kangaroo-australiadrones-kangaroo-australia

0 Reacties

    Plaats een reactie