Met nog een week op de klok, hoopt Cargo UAS zijn beoogde investeringsbedrag van 35,000 Britse ponden op te halen via crowdfunding website Kickstarter.com.

Het Britse bedrijf hoopt nog op het laatste moment een aantal flinke investeringen binnen te halen om een full-sized model te bouwen van de Cargo Utility Drone. Het team heeft met succes een concept model op schaal gebouwd. Het model kan bekeken worden in de video van Kickstarter.
De Cargo Utility Drone is een drone die gespecialiseerd is in het dragen van grote gewichten en is in staat om toegang te krijgen tot gebieden waar de normale rotor-craft niet in staat zijn om in te gaan, door bijvoorbeeld weer omstandigheden. Toenemende druk op het wegennet kunnen worden ondervangen door het gebruik van goedkope bovengrondse transport en tijdkritische goederen kunnen rechtstreeks afgeleverd worden op hun bestemming. In noodsituaties, zoals overstromingen, waar medische voorraden snel en direct naar kritieke gebieden moeten worden gestuurd en waar de bestaande weginfrastructuur te kort schiet, kan de drone van Cargo UAS uitkomst bieden. drones-frame-drone-deliverydrones-frame-drone-delivery

0 Reacties

    Plaats een reactie