De Politie Culemborg is op zoek naar een neergestorte drone die op dinsdagavond 12 augustus 2014 vloog boven Culemborg. De Politie Culemborg meldde dit vandaag als volgt op haar Facebook-pagina. Culemborg, op dinsdagavond 12 augustus 2014 , omstreeks 20:00 uur is er een Drone vliegtuigje neergestort ergens in de buurt van de Merelweg/Putterweg te Culemborg. Verderweg kan natuurlijk ook. Heeft u deze gevonden, breng hem dan naar het politiebureau te Culemborg. Het kan zijn dat hij met het neerstorten schade heeft veroorzaakt, dat kan dan ook geregeld worden. meer info bel 0900-8844 (de foto is een soortgelijk toestel)politie-culemborg-zoekt-neergestorte-drone.

UPDATE 17 augustus

: De quadcopter is teruggevonden. De drone werd gevonden in de uiterwaarde (en dus niet in de woonwijk) in Culemborg. Dankzij oplettende bewoners is het dure apparaat weer terecht bij zijn rechtmatige eigenaar.

0 Reacties

    Plaats een reactie