Drone liefhebbers die graag hun drone op vakantie willen meenemen opgelet. Vanaf nu is er een website die laat zien waar je goed en probleemloos kunt vliegen met je drone: UAViators.

Wiki

Oprichter Patrick Meier noemt zijn website "een TripAdvisor for drones". De nieuwe website is deze maand gelanceerd en is een open-source Wiki pagina waar gebruikers zelf hun ervaringen en foto's per land kunnen toevoegen. Vakantiegangers kunnen informatie delen over gebieden waar het is toegestaan of juist niet is toegestaan om te vliegen met drones en ook informatie over toelatingseisen van de lokale douane kan eenvoudig worden gedeeld via dit nieuwe platform.

Qatar

Toen Meier zelf op vakantie was in Qatar, diende hij eerst lid te worden van de de Qatar Science Club alvorens te mogen vliegen. "Dat is informatie wat niet veel mensen weten.", zegt hij, "voordat je op vakantie gaat naar een bepaald land kun je onze Wiki raadplegen voor tips."uaviators-wiki-travel-advisor-dronesuaviators-wiki-travel-advisor-drones

0 Reacties

    Plaats een reactie