Waar de Star Wars producenten angst voor hadden werd werkelijkheid. De eerste beelden van boven de Pinewood Studios gemaakt met een drone zijn opgedoken. Op de beelden zijn meerdere ruimteschepen uit de films te zien waaronder een half afgemaakte Millenium Falcon en twee X-Wing fighters. Star_Wars_615.

Mislukte voorzorgsmaatregelen

De producenten van de nieuwe Star Wars Episode VII hebben in juni een DroneShield besteld bij het Amerikaanse bedrijf DroneShield. Het DroneShield is echter nooit geleverd bij de Pinewood Studios. DroneShield krijgt geen toestemming van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken om het product te exporteren naar Engeland waar de Pinewood Studios gevestigd zijn.

DroneShield

Een DroneShield merkt de ongewenste aanwezigheid van drones vroegtijdig op waarna het systeem een e-mail of SMS stuurt om te waarschuwen. Het systeem kan ook gekoppeld worden aan alarm installaties waardoor je direct in actie kunt komen. Er wordt daarnaast ook direct data verzameld voor eventuele juridische procedures die kunnen volgen. [embed]

?v=jjbkPNVnodc[/embed] [embed]
0589Tc4?t=21s[/embed]

0 Reacties

    Plaats een reactie