De Anura drone is gemaakt om mee te nemen. De compacte drone met inklapbare armen is niet veel groter dan een iPhone waardoor die makkelijk in je zakken past. anura_drone_iphone_615.

Specificaties

De Anura wordt bestuurd over het Wi-Fi signaal via een Android of iOS app. Op de telefoon is ook direct het beeld van de micro camera te zien. De drone behaald een snelheid van maximaal 40 km/h en heeft een bereik tot de zender van ongeveer 25 meter. De vliegtijd van de drone is ongeveer 10 minuten bij een volle accu. De Anura zal beschikken over een automatische opstijg- en landingsfunctie, telefoon tracering en return home functie waarbij de drone automatisch terugkeert naar de plek waar hij opsteeg. anura_borstzak_615anura_borstzak_615

Kickstarter

De Anura drone is halverwege oktober te bestellen via Kickstarter en zal in productie genomen worden wanneer er minimaal 500 besteld worden. De aanschaf prijs van de Anura zal minder dan 200 dollar (157 euro) zijn. De drone wordt ontwikkeld door de Amerikaanse drone fabrikant AeriCam.

Anura: The Beginning Of The Drone Era For The Mass from Jason Lam on Vimeo.

0 Reacties

    Plaats een reactie