Micro Drone is 's werelds eerste nano-quadcopter uitgerust met een videocamera. De quadcopter is zo klein dat het apparaatje met gemak past in je handpalm.

Stabiliteit

Dankzij de ingebouwde sensoren zweeft de Micro Drone 2.0 uiterst stabiel in de lucht. De Micro Drone kan letterlijk vanuit iedere positie vertrekken; je kunt de mini quadcopter in de lucht gooien en het stabilisatie-systeem zal het apparaat direct stabiliseren in de juiste positie. Ook kan de Micro Drone vertrekken vanuit zowel horizontale als verticale positie.

Acrobatiek

De Micro Drone kun je zowel binnen als buiten gebruiken, want een beetje wind is geen enkel probleem voor deze mini-quadcopter. Ook is de quadcopter voorgeprogrammeerd om 360 graden flips uit te voeren, dus acrobatische stunts zijn een koud kunstje voor de Micro Drone.

Video en foto's

Het is de eerste micro-drone uitgerust met een camera waardoor video- en foto opnames mogelijk zijn tijdens de vlucht. De camera is voorzien van een draaibare lens en wordt standaard geleverd bij aankoop van de Micro Drone. micro-drone-nano-camera-foto-videomicro-drone-nano-camera-foto-video

Li-Po accu

De Micro Drone weegt zo'n 30 gram en is voorzien van een oplaadbare 3.7V Li-Po batterij. De batterij is op te laden via USB en een volle opgeladen batterij resulteert in zo'n 6 tot 8 minuten vliegtijd. In combinatie met de meegeleverde 2.4GHZ afstandsbediening heeft de Micro Drone een bereik van zo'n 120 meter.

Prijs

De adviesprijs van de Micro Drone is 80 dollar.

0 Reacties

    Plaats een reactie