Het toonaangevende software platform SkyWard kondigt demonstraties aan van het nieuwe Urban SkyWays project. Het SkyWard project zorgt voor nieuwe snelwegen in het luchtruim die gebruikt worden door drones. De drones verzorgen pakketbezorging en snelle hulp bij nood situaties.

Demonstraties

SkyWard werkt samen met NASA aan de ontwikkeling van de luchtsnelwegen. NASA heeft veel technologieën onderzocht en gecreëerd op het gebied van onbemande lucht verkeerssystemen. Deze informatie delen zij met SkyWard om samen aan een goed en veilig systeem te werken. De eerste demonstraties zullen plaats vinden in Las Vegas, Vancouver, Londen en Portland, Oregon. drone_snelweg_skyway_615drone_snelweg_skyway_615

Samenwerking

Urban SkyWays is een project waarin drone fabrikanten als DJI en 3D Robotics samenwerken met commerciële exploitanten en beheerders van het luchtruim. Deze groep is zowel lid van DroneCode als in de Small UAV Coalition.

Snelweg

SkyWard CEO Jonathan Evans vindt dat het luchtruim een mooie plek is om nieuwe snelwegen te bouwen. Het samenbrengen van wereldwijde partners verstevigd de grote van het project en is daarmee de eerste stap in het mogelijk maken van een Aerial Robotics Network en het potentieel te realiseren.

Mogelijkheden

Het Urban SkyWays project is een grote stap in het toepassen van drones voor hulpdiensten en pakketbezorging. Het zorgt ervoor dat drone vluchten veilig uitgevoerd kunnen worden en geen schade zullen aanrichten.

0 Reacties

    Plaats een reactie