Steeds meer bedrijven zien kansen in het gebruik van drones. Verzekeringsmaatschappijen in Amerika willen drones inzetten om de schade op te nemen van rampgebieden. Voordat een verzekeringsmaatschappij geld uitkeert aan gedupeerde willen zij eerst een expert de schade op laten nemen. Omdat een rampgebied vaak te gevaarlijk is om direct te betreden kan een schade vergoeding soms weken op zich laten wachten. Door met drones beelden te maken van een rampgebied en deze door experts te laten bekijken kan de verzekeringsmaatschappij sneller geld uitkeren aan gedupeerden. commerciele_drones_overstroming_615.

Populair

De komende jaren zal het gebruik van drones voor commercieel gebruik steeds populairder worden doordat steeds meer bedrijven willen gaan experimenteren met drones. De wetgevers en politici focussen zich echter al jaren op de meer voor de hand liggende sectoren van de economie die drones willen gebruiken.

FAA staat onder druk

Door de toenemende interesse uit de industrie zijn drone fabrikanten niet langer de enige die de FAA (Federal Aviation Administration) onder druk zet om snel met duidelijke regelgeving te komen over drone vluchten voor commercieel gebruik. Jaren lang kijkt de FAA per aanvraag of er een vergunning verleent wordt om met een commercieel doel een drone te mogen vliegen. Deze vergunningen worden nu vooral verleend aan wetshandhavingsinstanties en onderzoeksgroepen.

3 jaar

In 2012 gaf het Congres de FAA drie jaar de tijd om met een plan te komen om commerciële drone vluchten veilig te integreren in het luchtruim. De FAA heeft tot nu toe alleen nog een aantal test locaties toegewezen om de veiligheid van drones te testen. Afgelopen maand gaf de FAA toestemming aan 6 film bedrijven om drones te gebruiken.

Deadline

Het plan moet in 2015 klaar zijn maar verwacht wordt dat de FAA deze deadline zal missen doordat zij aanzienelijk achter lopen. De FAA heeft het moeilijk om de technologie te begrijpen. Er ontstaan veel nieuwe doelen waar drones voor ingezet kunnen worden. In tegenstelling tot bemande vliegtuigen zijn drones er in veel verschillende soorten. Zo hebben ze bijna allemaal een ander gewicht en afmetingen.

Drones voor iedereen

Het gebruik van drones wordt steeds populairder voor veel industrieën. Drones zijn er in verschillende maten, zijn kleiner dan bemande vliegtuigen, goedkoper om te bedienen en kunnen gebruikt worden in situaties die normaal te gevaarlijk zijn om met een vliegtuig met piloten te vliegen. Tot nu toe zijn er al veel bedrijven bezig met het testen van drones. Zo kunnen drones gebruikt worden in de landbouw, entertainment, bescherming van wilde dieren, mijnbouw en bouw van bruggen en tunnels. Overal waarbij je iets vanuit de lucht wilt zien kun je een drone gebruiken. Het is niet alleen goedkoper maar ook veiliger.

1 Reacties

  1. jammer

    wie wil sex op sexshat dowlowt het

Plaats een reactie