James Grimaldi uit West Seneca vloog vorige week tijdens de flinke sneeuwstorm in Amerika elke dag met zijn drone. De plotselinge sneeuwstorm in Amerika zorgde voor veel overlast en heeft ook aan 10 mensen het leven gekost.

5 dagen

James Grimaldi maakte 5 dagen achter elkaar een aantal video’s met zijn drone. De eerste dag vliegt hij zelfs met zijn drone midden in de storm. De dagen opvolgend filmt Grimaldi zijn buurt en is te zien hoe zijn buren hard aan het werk zijn om hun erf sneeuwvrij te krijgen.

Dag 1

Wanneer de garagedeur open gaat is goed te zien dat er minimaal 1 meter sneeuw is gevallen.

Dag 2

Het sneeuwen is getopt en de overbuurman heft zijn erf alweer sneeuwvrij gemaakt. Maar hij zal voorlopig nog niet met zijn auto weg kunnen.

Onbewerkte video van dag 2

Dag 3

Op dag 3 is het weer flink aan het sneeuwen. De kinderen in de buurt zijn lekker buiten aan het spelen in de sneeuw.

Dag 4

Op dag 4 is het tijd om sneeuw te gaan schuiven. Volgens de weersverwachtingen is de sneeuwstorm voorbij. Door kans op regen is het belangrijk de daken van de huizen sneeuwvrij te maken. Door de regen kan de sneeuw te zwaar worden en dit kan lekkage of zelfs instorting veroorzaken. De buurman is onder het genot van een lekker koud biertje aan het werk op zijn dak.

Dag 5

Op dag 5 maakt een grote frontvork heftruk de wegen en opritten sneeuwvrij.

Weerstverwachting

Gelukkig voor de buurtbewoners is het inmiddels gestopt met sneeuwen en zal het de komende dagen boven het vriespunt blijven. weersverwachting_west-seneca_weeronlineweersverwachting_west-seneca_weeronline

0 Reacties

    Plaats een reactie