Fernand Bollen uit Hasselt, België keek vreemd op toen hij bij snoeiwerk in zijn tuinen plots een drone ontdekten tussen de struiken.

“Misschien vinden jullie de eigenaar wel”, hoopt Fernand. In plaats van snoeiafval vonden Fernand en zijn buurman tussen de struiken een drone. “Ik vermoed dat in het afgelopen weekend iemand op de voetbalvelden aan de Diepenbekerweg met dit ding is bezig geweest, en dat het plots door een windvlaag uit koers geslagen is tot in onze tuin. Aan de voetbalvelden daar zijn ze immers wel vaker in de weer met modelbouwvliegtuigjes.”
“Hoe dan ook, als iemand zijn drone herkent, kan hij ons contacteren via mail, want we vermoeden dat de eigenaar serieus ontriefd is nu. We vragen wel dat de eigenaar, wanneer die de machine komt afhalen, ook de afstandsbediening meebrengt zodat we meteen kunnen zien of de drone op dat ogenblik werkt.” Wie de drone herkent, kan contact opnemen via: fb2202@telenet.be.

3 Reacties

  1. Robmac

    eeelijke man! Wel grappig dacht dat in Belgie vliegen alleen bij RC clubs mag...

  2. peter

    Niet echt slim hem zo neer te zetten want deze bestuur je met elke smartphone. Dus iedereen kan zeggen dat hij ven hem/haar is

  3. MasterT

    @peter: haha grappig detail :-)

Plaats een reactie