Dit jaar vliegen er met kerst drones door de TGI Friday’s restaurants in Engeland. De DJI Phantom 2 drone is uitgerust met een mistletoe en een kiss cam en het restaurant hoopt daarmee mensen te stimuleren om elkaar wat vaker te kussen in het restaurant. kiss_cam_mistletoe_drone_tgi-friday_dji.

Mistletoe

Volgens Engelse traditie brengt een mistletoe geluk en bescherming tegen het kwaad en het kussen onder een mistletoe staat voor liefde en vriendschap. Uit een onderzoek blijkt dat 47% van de Engelse volwassenen nog nooit een kus hebben gedeeld onder een mistletoe en daar wil TGI Friday’s wat aan doen.

Piloot

In de video is te zien dat de drone de een mistletoe draagt, bestuurd wordt door een serveerster. De wind van de propellers veroorzaken wapperende haren bij de klanten maar dat weerhoud ze er niet van om toch even een kus te geven.

Uitbreiding

Op dit moment wordt de drone getest bij de TGI Friday’s in Manchester en zal daarna uitgebreid worden naar andere filialen door het land. dji_phantom2_mistletoe_tgi-friday_dronedji_phantom2_mistletoe_tgi-friday_drone

Nederland

Of dit gaat overwaaien naar Nederland is nog maar de vraag aangezien kussen onder de mistletoe niet echt een Nederlandse traditie is.

1 Reacties

  1. Alyssa

    oohh echt kei leuk!! =D

Plaats een reactie