Vorige week kwam de Parrot Bebop drone in verschillende landen al uit en inmiddels zijn de eerste gebruikers video’s online verschenen.

Ben Pickering

Ben Pickering uit Amerika maakte een compilatie van de beelden die hij in de eerste 4 dagen maakte mijn zijn Parrot Bebop drone.

Philip Carlson

Philip Carlson uit Canberra, Austrailia heeft een montage gemaakt met zijn rode Parrot Bebop drone. In de video laat hij ook zien hoe hij verbind met de drone. Hij laat zien dat de drone licht beweegt door de wind maar de video is zeer stabiel.

Go Henry

In deze video is te zien hoe Duitse maker zijn Parrot Bebop drone laat opstijgen vanaf het dag van zijn Peugeot 206cc. Vervolgens vliegt de drone achter de auto aan terwijl de drone bestuurd wordt met de SkyController.

Pierre Eline

Pierre Eline uit Frankrijk vliegt met de Parrot Bebop drone door de Bergen en legt een aantal mountainbikers vast. De Parrot Bebop drone wordt bestuurd door middel van de Parrot SkyController en een FPV bril.

Christian Veyssière

Christian Veyssière uit Frankrijk filmt met zijn Parrot Bebop drone prachtige monumentale gebouwen. Dit doet hij met zijn Parrot SkyController waardoor het bereik wordt vergroot tot 2 kilometer.

Binnenkort in Nederland verkrijgbaar

De Parrot Bebop drone is al in meerdere landen vergrijgbaar voor 499 euro en zal binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

1 Reacties

  1. Arnoud

    Ik vind de Parrot Bebop erg tegenvallen. De video's die tot nu toe online staan zijn verre van scherp en ook de stabilisatie kan niet evenaren met bijvoorbeeld die van een DJI Phantom 2 Vision +. Erg jammer en een gemiste kans. Zeker met de optionele SkyController is de prijs van 900,- niet te verdedigen. Voor 150,- meer heb je een stuk beter gereedschap in handen met bijv. een DJI Phantom 2 Vision +.

Plaats een reactie