Een makelaar in Mount Martha, Australië besloot mooie luchtfoto te maken zodat goed zichtbaar is hoe ver het huis van het strand gelegen is. Hij heeft echter over het hoofd gezien dat bij het naast gelegen huis, buurvrouw Mandy Lingard topless lag te zonnen. advertentie_huis_te-koop_oma_moeder_zonnen_achtertuin_drone.

Drone

Een paar weken eerder hoorde Lingard de drone al overvliegen maar dacht dat het gewoon een speelgoed drone was. Een aantal weken later zag Lingard een groot bord in de buurt hangen waarop de luchtfoto van het huis te zien was. Tot haar verbazing zag zij daar ook zichzelf, topless en in een string zonnend in haar tuin.

Verspreid

Het bord is inmiddels verwijderd maar de foto is verspreid geraakt over het internet en in vastgoed magazines. Lingard schaamt zich diep voor de foto die ook gezien is door haar familie en vrienden die er grapjes over maken. te-koop_bord_mount_martha_drone_zonnen_privacyte-koop_bord_mount_martha_drone_zonnen_privacy

Regels

Het is natuurlijk overduidelijk dat de regels voor het vliegen met een drone zijn overtreden. In Australië mag zelfs niet boven de 120 meter gevlogen worden met een drone en mogen foto’s van privé terrein niet zonder toestemming gebruikt worden.

0 Reacties

    Plaats een reactie