Bosch Security Projects is een strategische samenwerking aangegaan met Aerialtronics om beveiliging oplossingen te verbeteren met video drones. De camera’s die ontwikkeld zijn door Bosch zijn hoogwaardige camera’s die voor beveiliging ingezet kunnen worden. Door deze hoogwaardige camera’s te combineren met de drones van Aerialtronics ontstaan er nieuwe mogelijkheden op verschillende gebieden.

Vergroten van de veiligheid

Drones worden vandaag de dag bij verschillende activiteiten betrokken. Eén van die mogelijkheden met drones is de veiligheid vergroten. Door de drones van Aerialtronics uit te rusten met de professionele beveiligingscamera’s van Bosch worden drones het perfecte middel om de veiligheid te vergroten. De camera’s van Bosch zijn zowel overdag als ’s nachts te gebruiken wat ervoor zorgt dat hij altijd hoogwaardige beelden kan maken. Het is ook mogelijk om een infrarode lamp aan de camera toe te voegen waardoor je zelfs kunt filmen wanneer het heel donker is.

Drones

“Drones zijn klein en mobiel waardoor ze snel te gebruiken zijn. Eén drone kan genoeg foto’s en video’s maken van een gebied en kan snel resultaten tonen die van belang kunnen zijn om de veiligheid te vergroten. Drones zijn goedkoper, veiliger en flexibeler dan het gebruik van helikopters”, zegt Robin van de Putte, eigenaar van Aerialtronics.

Gebruik

De drone van Aerialtronics met de Bosch security camera kan gebruikt worden in de volgende situaties:

  • Brand bestrijding: om inzicht te krijgen in de omvang van een brand en deze goed te kunnen bestrijden. Ook kun je met de drone snel inzicht hebben in gevaarlijke situaties.
  • Beveiliging: om een bepaald gebied beter te kunnen observeren en beveiligingspersoneel te ondersteunen.
  • Detecteren van drugs en gassen: om detectie van gassen en andere (milieuonvriendelijke) stoffen te versnellen.
  • Controleren van mensen menigtes: verhoog de veiligheid door een goed inzicht te hebben in een mensen menigte.
  • Zoek en red activiteiten: de tijd beperken die ervoor nodig is om iemand op te sporen die in nood is.
  • Inzicht in ongelukken of plaats delicten: sneller inzicht in de situatie zonder hiermee bewijsmateriaal aan te tasten en daardoor een gedetailleerder inzicht te krijgen.
aerialtronics_altura_zenith_bosch_samenwerkingaerialtronics_altura_zenith_bosch_samenwerking

1 Reacties

  1. Rob

    Dat model lijkt op die van Arialtronics...;-)

Plaats een reactie