Louis van Gaal gaat erg ver om de tactieken van Manchester United te verbergen voor buitenstaanders. De coach van Manchester United heeft een beveiligingsbedrijf ingehuurd om het luchtruim af te scannen naar mogelijke spy-drones.

Experts

De Nederlandse coach heeft experts ingeschakeld om het trainingscomplex van United te patrouilleren en uit te kijken voor apparaten die de kennis van zijn praktijken kunnen verstoren, zo meldt The Sun.

Geheim

In het artikel van The Sun wordt gesproken dat het niet erg aannemelijk is dat concurrenten uit de Premier League dergelijke spionage technieken zouden inzetten. Toch bestaat de vrees dat een onbekende derde partij aan de haal gaat met de geheime tactieken van Van Gaal. manchester-united-stadion-kleedkamermanchester-united-stadion-kleedkamer

Afluisterapparatuur

Het beveiligingsbedrijf zal tevens in het Carrington complex, Manchester City's trainingscomplex, op zoek gaan naar mogelijke verborgen camera's of microfoons. De Engelse voetbalclub is erg op haar hoede, want in het verleden werd de Engelse voetbalclub al eerder geconfronteerd met afluisterapparatuur. In 2005 - net voor een belangrijke wedstrijd met Chelsea - werd afluisterapparatuur gevonden in de kleedkamer van Manchester United. De spionage apparatuur was door een bezoeker tijdens een stadion-toer aangebracht. manchester-united-stadion-engelandmanchester-united-stadion-engeland

Drones & voetbal

Niet alleen Louis van Gaal wordt geconfronteerd met drones, ook collega Dick Advocaat kwam onlangs in aanraking met onbemande luchtvaartuigen. Onder leiding van Dick Advocaat speelde Servië in Belgrado tegen Albanië een EK-kwalificatie-duel. Tijdens de wedstrijd kwam een drone met Albanese vlag het stadion binnenvliegen en zorgde voor veel opschudding.

0 Reacties

    Plaats een reactie