In Sint-Niklaas, België is vorige week donderdag door een koppel een drone gespot. De drone vloog rond middernacht voor het slaapkamerraam aan de Colmarstraat. Het koppel wilde net gaan slapen toen zij voor het raam een drone zagen hangen. De drone werd mogelijk door inbrekers gebruikt om te kijken hoe zij het huis konden betreden.

Filmen

Het koppel wist niet goed wat er aan de hand was toen zij het zoemende geluid van buiten hoorde. Wanneer zij voor het raam stonden zagen zij een drone die duidelijk aan het filmen was. De drone vloog direct weg en bleef nog even boven de huizen cirkelen.

Witte bestelwagen

Het koppel zag de drone afdalen en opgevangen worden door een onbekende man die drone vervolgens in zijn witte bestelwagen legde en weg reed. Vermoedelijk gaat het om inbrekers die opzoek waren naar manieren om huizen binnen te komen. Door met een drone rond het huis te vliegen kunnen zij zien over welke beveiligingen het huis beschikt en eventueel wat er aan waardevolle spullen er in het huis ligt. inbreker_drone_sint-niklaas_slaapkamerinbreker_drone_sint-niklaas_slaapkamer

0 Reacties

    Plaats een reactie