Wanneer je gevangen zit in de bajes, weet je maar al te goed dat het niet gemakkelijk is om daar uit te komen. Maar dat ook naar binnen komen lastig is, daar kwam de bestuurder van een smokkeldrone onverwacht achter.

Verstrikt

Het plan moet zijn opgezet met de gedachte dat er geen vuiltje aan de lucht zou zijn. Drugs, een mobiele telefoon, schroevendraaiers en een mes aan een drone hangen en vliegen maar. Echter gooide prikkeldraad roet in het eten. De drone met smokkelwaar raakte hier namelijk in verstrikt.

Bedford

Naar alle waarschijnlijkheid was het idee om met de drone naar een gevangenisraam te vliegen en daar voor te blijven hangen. Een gevangene zou op dat moment de spullen van drone af hebben kunnen pakken en de klaar is Kees. Echter verliep het plan bij de gevangenis in het Britse Bedford niet vlekkeloos, doordat de drone in de prikkeldraad welke rondom de gevangenis loopt, was blijven steken. Medewerkers van de gevangenis troffen de drone aan, en hebben deze ingeleverd bij de politie voor onderzoek. gevangenisraamgevangenisraam

Smokkelen

Het zijn niet de eerste smokkelaars die op het idee kwamen om een drone in te zetten voor hun activiteiten. Echter gaat de politie er van uit dat het de eerste keer is dat dit bij een gevangenis in Groot-Brittannië gebeurde.

0 Reacties

    Plaats een reactie