Na een succesvolle opening van de eerste Flag Ship store van DJI wordt nu het tweede filiaal geopend in Seoul, Zuid-Korea. In de winkel kunnen bezoekers onder andere de DJI drones zien vliegen of beeldmateriaal bekijken in het theater.

DJI

DJI opent hun tweede winkel in Seoul, Zuid-Korea. Eerder opende de grootste drone fabrikant ter wereld een winkel dichtbij het hoofdkantoor in Shenzin, China. De nieuwe winkel in Seoul wordt in maart geopend en wordt gevuld met DJI producten. Totaal beschikt de DJI winkel over 870 vierkante meter verdeeld over vijf verdiepingen.

Winkel

In de winkel worden alle DJI producten geplaatst waaronder dus de Phantom drones, Inspire, Matrice en Spreading Wings. Ook staan de aerial camera’s en de DJI Osmo uitgestald. De winkel beschikt daarnaast over een theater waar bezoekers films en ander beeldmateriaal, gemaakt met DJI producten, kunnen aanschouwen. In de ‘experience zone’ geven DJI piloten demonstraties met hun drones. dji-store-seoul-zuid-korea-phantom-inspire-spreading-wing-osmo-matrice-maart-2016dji-store-seoul-zuid-korea-phantom-inspire-spreading-wing-osmo-matrice-maart-2016

Marktleider

DJI is momenteel de grootste fabrikant van consumenten drones. Wereldwijd heeft het bedrijf een marktaandeel van 70 procent. De Amerikaanse markt is de grootste gevolgd door Europa.

1 Reacties

  1. lisi

    i need go to diji fhantom store in seul , can you give me some adress??

Plaats een reactie