Naast een ruim aantal drones bestaat het assortiment van DJI ook uit een ruim aanbod aan accessoires. Zo kan elke dronepiloot zijn drone aanpassen voor het type vlucht dat hij uitvoert. DJI heeft nu voor de DJI Mavic drone een Propeller Cage uitgebracht waardoor indoor vliegen nog veiliger kan.

Propeller Cage

DJI heeft een propeller cage uitgebracht waarmee indoor vluchten nog veiliger worden. De beschermende kooi is een stuk geavanceerder dan de gewone propeller guards. Het beschermd beter tegen crashes en zorgt ervoor dat de drone blijft vliegen wanneer het met een object of persoon in aanraking komt. Daarnaast hoeft niemand zich meer zorgen te maken over de vlijmscherpe ronddraaiende propellers.

DJI brengt Propeller Cage uit voor DJI Mavic drone

Gebruik

De propeller cage voor de DJI Mavic Pro is vooral handig voor de beginnende drone piloten. Wanneer de drone ergens mee in aanraking komt blijft hij namelijk gewoon vliegen waardoor de schade beperkt blijft. Ook bij inspecties waarbij de drone dichtbij objecten moet vliegen zijn de propeller kooien geen overbodige luxe.

DJI brengt Propeller Cage uit voor DJI Mavic drone

Vliegen

Door het vliegen met de propeller cage draagt de DJI Mavic Pro flink wat meer gewicht met zich mee. Daarnaast zijn de kooien niet te monteren over de huidige propellers, maar dien je gebruik te maken van de 7728 Quick-Release folding propellers. Deze zijn iets kleiner en passen perfect in de kooi. De vliegtijd van de DJI Mavic Pro wordt door het extra gewicht en de kleinere propellers beperkt van 27 tot 13 minuten.

Kopen

De propeller cage voor de DJI Mavic is wel een stukje prijziger dan de propeller guards voor dezelfde drone. Een set van vier propeller kooien en 3 setjes propellers kost 179 euro. In vergelijking met de normale propeller guards die slechts 17 euro kosten is je dure drone dan wel een stuk beter beschermd.

DJI brengt Propeller Cage uit voor DJI Mavic drone

0 Reacties

    Plaats een reactie