Afgelopen weekend heeft Nederlander Juan Sacco (Tarzan FPV) de eerste plaats gehaald tijdens Drone Racing BA in Argentinië.

Nederlander Juan Sacco wint Drone Racing BA in Argentinië

Drone Racing BA

Tijdens dit Latijns Amerikaanse kampioenschap was er eveneens een micro FPV dronerace, in de avonduren een verlichte LED track en zelfs ter afsluiting een vuurwerkshow.

Heerhugowaard

Sacco is niet onbekend met het prijzenpodium, want in maart werd hij tweede tijdens Drone Racing Heerhugowaard.

Nederlander Juan Sacco wint Drone Racing BA in Argentinië

Team SQG

Sacco is één van de leden van Team SQG, een team met droneracers uit de regio Amsterdam. Team SQG genoot van wereldwijde aandacht door het behalen van de vierde plaats tijdens de World Drone Prix in Dubai.

Nederlander Juan Sacco wint Drone Racing BA in Argentinië

Internationaal

Dit is niet de eerste keer dit jaar dat een lid van Team SQG verschijnt op een internationaal prijzenpodium. Zo won Dino Joghi (GhettoDino) in april DronePortal 2017 in België. In maart won Karan Gharbharan (OhGuy FPV) in Istanbul de eerste editie van de Turkey Drone League. In dezelfde maand pakte Martijn de Kemp (Fullstick FPV) de tweede plaats tijdens het ERSA Malta National Championship in Malta.

Nederlander Juan Sacco wint Drone Racing BA in Argentinië

Nationaal

Ook in eigen land schitteren Team SQG leden regelmatig op prijzenpodia. Zo eindigde Martijn de Kemp (Fullstick FPV) op de derde plaats tijdens de eerste ranking van NK Drone Race 2017. De tweede ranking van dit Nederlandse Kampioenschap werd gewonnen door Andrzej Krasny (SirCrashaLot) terwijl zijn teamlid Vince Irie (Jedeye FPV) de snelste rondetijd neerzette. Tijdens de derde ranking van NK Drone Race 2017 zette Andrzej Krasny (SirCrashaLot) de tweede snelste tijd neer en tijdens de vierde ranking was hij wederom bijna iedereen te snel af en ging er vandoor met de tweede prijs.

0 Reacties

    Plaats een reactie