DJI zal op zaterdag 21 oktober 2017 haar eerste DJI Arena openen in Tokio.

Tokio

De 535 vierkante meter arena zal niet alleen bestaan uit een gedeelte om te vliegen, maar huisvest ook een winkel en technische ondersteuning. De DJI Arena in Tokio wordt beheerd en geëxploiteerd door de geautoriseerde dealer Japan Circuit in samenwerking met DJI Japan.

DJI opent eerste Drone Arena in Japan

Arena

De vliegarena is uitgerust met veiligheidsnetten en een aanpasbaar circuit voor degenen die hun vliegvaardigheden willen testen. In de retailruimte presenteert DJI haar volledige assortiment van consumenten en professionele producten.

DJI opent eerste Drone Arena in Japan

Populariteit

"Omdat het van belang is dat onze luchttechnologie blijft groeien, is het DJI Arena-concept een nieuwe manier om niet alleen hobbyisten te betrekken, maar ook degenen die deze technologie overwegen voor hun werk of gewoon voor de opwinding van het vliegen", aldus Moon Tae-Hyun, DJI's Director of Brand Management and Operations. "Met de mogelijkheid om zelf achter de afstandsbediening te kruipen en zelf de technologie uit te proberen, kan de klantervaring verrijkt worden. Wanneer mensen begrijpen hoe het werkt of hoe makkelijk het is om te vliegen, zullen ze ontdekken wat deze technologie voor hen kan doen en een hele nieuwe wereld van mogelijkheden zien."

De DJI Arena is open voor individuele en groepsboekingen, evenals bedrijfsevents en workshops. In het overdekte gebied kunnen klanten het hele jaar genieten van het vliegen met drones, ondanks het weer buiten.

DJI opent eerste Drone Arena in Japan

Zuid-Korea

DJI opende al eerder een Drone Arena in Zuid-Korea. Sinds de opening heeft de locatie al vele hobbyisten en enthousiastelingen uit de hele wereld verwelkomd. Ook is de Drone Arena een populaire locatie voor evenementen voor groepen zoals bedrijven, scholen en families.

0 Reacties

    Plaats een reactie