Voor alle Marvel fans is er nu een heuse Iron Man Edition van de populaire Tello drone. De drone heeft de kenmerkende rood met goude kleuren en wordt aangestuurd via een speciale Marvel Tello applicatie.

Iron Man

DJI en Ryze Tech hebben samen een nieuwe versie van de populaire Tello drone uitgebracht. Het ontwerp van de drone is geïnspireerd op de Marvel films en stripheld Iron Man.

DJI en Ryze Tech presenteren Tello Iron Man Edition

FRIDAY

De drone wordt aangestuurd via een speciale Marvel app waarin de bestuurder kan communiceren met FRIDAY, de kunstmatig intelligente assistent van Tony Stark (Iron Man). Via de app leer je makkelijk vliegen en kun je verschillende missies uitvoeren.

Programmeren

Naast de Tello app kan je ook gebruik maken van apps als de Tello EDU, de Swift Playgrounds app, Python en Scratch apps om de drone te programmeren. Zo kun je de drone programmeren zoals Tony Stark in de film ook zijn apparatuur programmeert. Zo kun je de drone op commando verschillende trucs uit laten voeren.

DJI en Ryze Tech presenteren Tello Iron Man Edition

Specificaties

Qua specificaties blijft de Tello Iron Man Edition hetzelfde als de standaard Tello drone. Met een 720p HD camera die digitaal wordt gestabiliseerd, een Intel processor, een vliegtijd van 13 minuten en een bereik van 100 meter, haal je met de Ryze Tech Tello drone altijd een goede drone voor zijn prijs in huis.

Verkrijgbaar

De Tello Iron Man Edition is vanaf nu te verkrijgen in de DJI store voor 139 euro. Wanneer de drone in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

Drone van het jaar 2018

De Ryze Tech Tello drone werd in 2018 verkozen tot drone van het jaar. Het populaire model blinkt uit in zijn lange vliegtijd en goede camera kwaliteit voor een goede prijs.

0 Reacties

    Plaats een reactie