Marktleider DJI overweegt om de Phantom 4 Pro V2.0 weer in productie te nemen. Dat meldt de Amerikaanse website DroneDJ. Volgens de website zal deze medio oktober tijdelijk weer beschikbaar zijn.

Gerucht

Volgens een nieuw gerucht zou fabrikant DJI overwegen om de Phantom 4 Pro V2.0 weer in productie te nemen. De iconische quadcopter zal naar verwachting medio oktober weer beschikbaar zijn, aldus de Amerikaanse website DroneDJ. Het gaat daarbij wel om een tijdelijke terugkeer: de drone zal slechts een paar maanden terug zijn totdat eind januari 2020 een bijgewerkte versie van de DJI Mavic 2 uitkomt.

Poll

DroneDJ deed ook een poll op hun website met de vraag of bezoekers de terugkeer van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 zouden verwelkomen. Hierop gaf ruim 76% een positief antwoord. Velen dragen de Phantom-serie dus nog een warm hart toe.

DJI Phantom 4 Pro V.2.0

De vraag naar de terugkeer van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 is niet slechts nostalgie. De drone is namelijk op verschillende vlakken nog altijd superieur aan de Mavic-serie. Zo is de Phantom door zijn vorm stabieler om te vliegen en heeft deze minder last van windstoten. Daarnaast is het toestel gemakkelijker te vangen uit de lucht, dankzij het uitstekende onderstel. Tot slot biedt de camera betere 4k-videobeelden en heeft deze een mechanische sluiter.

Gerucht: DJI neemt mogelijk Phantom 4 Pro V2.0 weer in productie

Toekomst

In hoeverre het gerucht klopt is lastig te zeggen, aangezien DroneDJ zich beroept op insider-informatie. Het zou echter een logische overbruggingsstrategie kunnen zijn totdat er een nieuwe versie van de Mavic-serie uitkomt. De Phantom V 4 Pro V.2.0 is namelijk een mooie middenweg tussen de portable DJI Mavic 2 Pro en de zeer professionele DJI Phantom 4 Pro RTK.

0 Reacties

    Plaats een reactie