Audi heeft op zijn locatie in Neckarsulm in Duitsland drones ingezet om met behulp van GPS- en RFID-technologie auto's te vinden die klaar zijn om te worden verzonden. De drones vliegen over alle voertuigen, waardoor hun locatie wordt bewaard, zodat werknemers zich efficiënter op de verzending kunnen voorbereiden.

Audi

Audi heeft op maat gemaakte autonome drones gebruikt om de locatie van elke auto op de site te markeren, dus wanneer de auto klaar is om te worden verscheept, weten de medewerkers precies waar de auto is en wat de beste manier is om hem uit het oneindige te halen. zee van nieuwe Audi's.

Drones

De drones gebruiken een combinatie van GPS en RFID-technologie om de auto's te lokaliseren dankzij RFID-chips die in de Audi-auto's zijn ingebouwd en die een uniek identificatienummer naar de boven vliegende drone sturen. Audi maakte in 2019 ook nog furore met de Airbus tijdens de Amsterdam Drone Week.

Audi zet drones in om verzendklare auto's te spotten

Vlucht

De drone vliegt een vooraf bepaald pad over de auto's en scant de RFID-chips erin terwijl hij GPS-gegevens verzamelt die vervolgens worden gekoppeld aan het unieke identificatienummer. Wanneer de drone landt, maakt hij verbinding met wifi en draagt hij de gegevens over naar een database waar alle auto's op een virtuele kaart worden getoond.

Bron: https://dronedj.com/2020/08/04/audi-employs-drones-to-find-cars-ready-for-dispatch/

0 Reacties

    Plaats een reactie