Traditiegetrouw start het carnavalsfeest jaarlijks op 11 november. In deze video is de Sint-Janskathedraal in Den Bosch met een drone gefilmd om precies 11.11uur.

Carnaval

In 's-Hertogenbosch barstte vrijdag 11 november om 11 over 11 het feest los en konden de eerste polonaises ingezet worden. Vanaf de Sint-Janskathedraal klonk het geluid van de trompetten klokslag 11 over 11. Het blijft nu nog even wachten tot het carnavalsfeest echt lost barst. Dat zal zijn van zondag 26 t/m dinsdag 28 februari 2017. Dan heet de provinciehoofdstad officieel Oeteldonk.

Carnavalsfeest in Den Bosch gefilmd met DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro

Voor het maken van de video werd gebruik gemaakt van de DJI Mavic Pro. Deze compacte quadcopter filmt in 4K en heeft ook de mogelijkheid om een time-laps te maken. Van deze functie is dan ook gebruik gemaakt.

Carnavalsfeest in Den Bosch gefilmd met DJI Mavic Pro

3 Reacties

  1. Thijs

    Illegale opname. Alle regels overtreden. Oppakken. Ik met een drone brevet mag helemaal niets terwijl particulieren er op los klooien.

  2. poco

    Tja Thijs heeft een punt en het dan nog het plaatsenop deze site.

  3. Ben Aussem

    Met de Mavic zal het alleen maar erger worden. En het word gewoon niet gehandhaafd, En daarom vliegen ze gewoon door. Sterker nog, ze zetten gewoon hun naam eronder. ILT kijk er naar, en doet hier niets mee. Leve de Mavic.

Plaats een reactie