6.0
BedrijfsnaamEachine
Land
Websitehttp://www.eachine.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling6.0
Volg ons

De Chinese dronefabrikant Eachine is sinds 2013 begonnen met de productie en ontwikkeling van drones. De fabrikant heeft het doel om betaalbare producten te maken en dat is terug te zien. De Eachine racing drones hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn daardoor ook erg populair.

Eachine

Het Chinese Eachine is fabrikant van onder meer speelgoed- en racing drones. Eachine maakt drones in verschillende prijsklassen en voor verschillende doeleinden. Daarbij biedt de fabrikant ook een ruim aanbod aan accessoires en onderdelen voor drones.

Drones

Eachine ontwikkeld voornamelijk speelgoed- en racing drones. Daarbij heeft het bedrijf de ambitie om betaalbare producten te maken en doen zij dan ook. De fabrikant biedt verschillende ready-to-fly sets aan waarbij je direct mee de lucht in kan. Daarnaast heeft de fabrikant een ruim aanbod aan accessoires.

Accessoires

Dronefabrikant Eachine ontwikkelt meer dan alleen drones en heeft dan ook een ruim aanbod aan accessoires. Onder het zelfde merk biedt de fabrikant onder meer FPV racing brillen en FPV monitors aan. Ook is er gedacht aan verschillende onderdelen die los verkrijgbaar zijn.

Onderdelen

Racing drones zijn zeer onderhoudsgevoelig en het komt dan ook vaak voor dat er onderdelen stuk gaan door een crash. Daarom biedt Eachine vrijwel alle onderdelen van een drone ook los aan. Zo hoef je niet lang met je drone aan de grond te staan en ben je na een crash zo weer in de lucht.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close