8.0
BedrijfsnaamFacebook
PlaatsCalifornië
Land
Websitehttps://www.facebook.com
CategorieEducatie
Beoordeling8.0
Volg ons

Facebook is op 4 februari 2004 opgericht door Mark Zuckerberg. Het social media platform is ontwikkelt om mensen met elkaar in contact te brengen en onderling te delen.

Internet drones

Op 28 maart 2014 kondigde Mark Zuckerberg aan dat het bedrijf bezig was met de ontwikkeling van gigantische internet drones. De onbemande luchtvaartuigen moeten bijdragen aan het doel om de totale wereldbevolking te voorzien van internet.

Internettoegang

Op dit moment beschikt minder dan de helft van de wereldbevolking over internettoegang. Om hier een verandering in te brengen werkt Facebook aan drones die internet kunnen verspreiden over de hele wereld. De drone genaamd Aquila.

Dronevloot

De Aquila drone vliegt niet alleen maar in combinatie met een hele vloot. De drones vliegen allemaal autonoom en moeten een aantal maanden aaneengesloten in de lucht kunnen blijven. Dit kan doordat de drone weinig energie verbruiken en zichzelf door middel van zonnepanelen weer oplaadt.

Testvlucht

Op 28 juni 2016 voerde Facebook de eerste succesvolle test uit met de drone, die net zo breed is als een Boeing 737. Hiermee is de social media gigant een stukje dichterbij het doel om de gehele wereldbevolking van internet te voorzien.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close