8.0
BedrijfsnaamFlysight
PlaatsMong Kok
Land
Telefoon0086-755-66634279
Websitehttp://www.flysight.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

Flysight is een toonaangevende fabrikant van FPV schermen voor onder andere drones. De schermen van Flysight zijn al jaren een begrip in de drone scéne en zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Flysight ook een drone ontwikkeld en richt het zich sinds 2016 ook op FPV racing brillen.

Schermen

Flysight is vooral vanwege de uitmuntende kwaliteit FPV schermen. In het assortiment van Flysight behoort de Black Pearl tot de echte toppers. Dit scherm wordt door gebruikt door vele professionele drone racers en luchtfotografen. Ook de Flysight HD900 is inmiddels een begrip in de drone wereld. Dit multifunctionele scherm is een FPV scherm en tablet in één.

Drones

Flysight stort zich helemaal op de drone racing met de Flysight F250. Deze FPV racing drone wordt door Flysight als een ready to fly pakket aangeboden in een handige backpack. Daarnaast heeft Flysight een drone gemaakt voor het maken van luchtopnames. De Flysight F350 is een drone met daaronder een gimbal en een camera.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close