7.0
BedrijfsnaamKickstarter
PlaatsManhattan
Land
Websitehttps://www.kickstarter.com
CategorieSoftware
Beoordeling7.0
Volg ons

De website Kickstarter is in 2009 opgericht door Perry Chen, Yancey Strickler en Charles Adler. Het idee van de website was revolutionair en werd verkozen tot een van de beste uitvindingen van 2010. Een jaar later werd de crowdfuncingwebsite verkozen tot een van de beste websites van 2011.

Investering

Via Kickstarter kunnen ontwikkelaars, of mensen met een idee, een investering aanvragen om hun project te realiseren. In een campagne hebben zij een bepaald aantal dagen om de gewenste investering binnen te halen. Wordt er voldoende geld opgehaald, dan kan het idee gerealiseerd worden. Anders gaat het project niet door.

Platform

Over de afgelopen jaren zijn er al flink wat nieuwe producten ontstaan door de investeringen via Kickstarter. De website geeft ontwikkelaars een platform om hun ideeën te presenteren naar de buitenwereld en daarmee geld op te halen.

Drones

Er verschijnen ook met regelmaat nieuwe drones op Kickstarter. Zo is dankzij de crowdfunding website onder andere de HEXO+ en de AirDog razend populair geworden. Voor de Zano drone liep het wat minder goed af na een succesvolle campagne. Dit project was zo succesvol dat de makers het product verder gingen ontwikkelen en maakte daarmee al het geld op.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close