7.0
BedrijfsnaamTeam Blacksheep
PlaatsKowloon
Land
Websitehttp://www.team-blacksheep.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

Team Blacksheep is dé fabrikant op het gebied van FPV drones. Het bedrijf is op 4 oktober 2010 opgericht en is gevestigd in Kowloon, Hong Kong. Het bedrijf is ontstaan uit de passie voor FPV. Het doel van Team Blacksheep is om mensen over de hele wereld te inspireren om deze fantastische hobby uit te proberen.

Drones

Team Blacksheep biedt een breed assortiment race drones. Van ready-to-fly drones tot drones die je zelf nog in elkaar moet sleutelen.

Accessoires

Naast de vele drones in het assortiment is Team Blacksheep ook een producent van vele drone accessoires. Zo ben je bij Team Blacksheep op het goede adres voor antennes, transmitters, lipo bags en kabels.

Remote controller

Team Blacksheep is tevens producent van remote controllers. Deze zijn uiteraard ontworpen op voor de beste FPV ervaring.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close