8.0
BedrijfsnaamYuneec
PlaatsShanghai Shi
Land
Telefoon+86 400 8207 506
Websitehttp://www.yuneec.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

Yuneec

De Chinese dronefabrikant Yuneec is gespecialiseerd in het ontwikkelen van ready to fly systemen die eenvoudig te besturen zijn. Yuneec ontwikkeld systemen voor zowel recreatieve als commerciële doeleinden.

Drones

De drones van Yuneec worden ready to fly geleverd en beschikken vrijwel altijd over een 4K UltraHD camera. Deze camera's zijn tevens van eigen productie. De camera bevindt zich in de gimbal onder de drone. Door deze gimbal blijven de beelden altijd scherp en stabiel.

Kantoor

Het hoofdkantoor van Yuneec is gevestigd in Jiangsu, China. Daarnaast heeft de drone fabrikant kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten van Amerika.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close