De nieuwe uitgave van Drones & Modelvliegen magazine ligt nu in de winkel. Het derde nummer van het magazine staat boordevol interessante artikelen, nieuws en weetjes uit de wereld van drones en modelvliegen.

Onbemande luchtvaart in België

In de nieuwste editie van Drones & Modelvliegen magazine o.a. aandacht voor onbemande luchtvaart in België. Hoe zit het met de regelgeving bij onze zuiderburen? Modelvliegen & Drones magazine legt het piekfijn uit.

Editie 3 van Drones & Modelvliegen magazine nu in de winkel

FPV brillen

Het aanbod van FPV videobrillen wordt met de dag groter en door het enorme aanbod ziet de consument door de bomen het bos niet meer. Drones & Modelvliegen magazine nam verschillende FPV goggles onder de loep en geeft een handig overzicht van de bevindingen en specificaties.

Luchtopnames

Vliegen met drones kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat je verantwoord luchtopnames maakt met je vliegende camera? Paul de Groot en Jan Melchior zochten het voor je uit en bieden je alle handige tips in één oogopslag.

Propellers

Ook in deze uitgave aandacht voor propellers. Wat is het verschil tussen twee-, drie- en meerbladige propellers? Ontdek hoe het echt zit in Modelvliegen en Drones magazine!

Editie 3 van Drones & Modelvliegen magazine nu in de winkel

En meer...

Naast bovenstaande artikelen ook aandacht voor International Drone Day 2016 en veel randzaken uit de wereld van drones en modelvliegen zoals nieuws, tips en evenementen. Natuurlijk vind je het laatste nieuws en evenementenagenda van de afdeling Modelvliegsport van de KNVvL - zoals je gewend bent - in het magazine.

Nu in de winkel

Editie 3 van Drones & Modelvliegen magazine ligt nu in de winkel. Geen zin om erop uit te gaan? Word abonnee en ontvang 4 keer per jaar Drones & Modelvliegen magazine automatisch op je deurmat voor slechts 19,95 euro. Het magazine is ook als los exemplaar te koop bij Droneshop.nl.

0 Reacties

    Plaats een reactie