Drones worden steeds kleiner. Zo ken je misschien de Hubsan X4 mini drone en onlangs verscheen de Micro Drone, maar nu is er nog een mini-drone die we aan deze nano-drone-familie kunnen toevoegen. Xtreem Atom Mini Drone is een extreem kleine drone, die minder dan 15 gram weegt en een rotor diameter heeft van slechts 1,25 centimeter. De kleine krachtpatser is helaas niet voorzien van een camera. swann-xtreem-atom--nano-mini-drones.

Nano drone

Door het kleine formaat kan de Xtreem Atom Mini Drone nog beter manoeuvreren en nog hogere snelheden halen. De quadcopter - bedoeld voor kinderen en beginnende drone-piloten - beschikt over Xtreem’s Easy-Fly Gyro technology, dat ervoor zorgt dat de drone altijd stabiel blijft in de lucht. Via een simpele druk op de knop maakt de quadcopter indrukwekkende back- en front-flips.

Vliegtijd

Een volledig opgeladen Li-Po accu resulteert in zo'n 4 minuten vliegtijd. De drone kan worden opgeladen via de afstandsbediening of via ieder USB apparaat. swann-xtreem-atom-mini-nano-droneswann-xtreem-atom-mini-nano-drone

Remote Control

Dankzij de 2.4GHz frequentie is de drone in staat om 30 meter weg te vliegen van de afstandsbediening. De meegeleverde afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen. De vier AA batterijen worden niet standaard meegeleverd. "De Atom is een geweldig voorbeeld dat goede dingen kunnen komen in kleine verpakkingen. De drone is klein, maar zeer wendbaar. We denken dat dit het ideale geschenk is voor de feestdagen én een product dat zelfs grote kinderen op hun verlanglijstje zetten", vertelt Jeremy Stewart, Swann's Vice President of Marketing. swann-xtreem-atom-mini-dronesswann-xtreem-atom-mini-drones

Swann

Xtreem Atom Mini Drone is een product van Swann. Swann is een familiebedrijf dat sinds 1987 is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk in doe-het-zelf-surveillance. Na een bescheiden start maken van het maken van modems in de kelder van David Swann's ouderlijk huis in Melbourne, Australië is het bedrijf vandaag de dag vertegenwoordigd in meer dan 40 landen op 6 continenten. Swann heeft kantoren in de VS, Canada, Australië, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, China en Rusland.

1 Reacties

  1. joost

    hoe veel kost hij

Plaats een reactie